Sep 2017
Lumenalpha og Lutron styring i et eksklusivt køkken

Lumenalpha og Lutron styring i et eksklusivt køkken

Da der blev investeret i et nyt eksklusivt køkken skulle lyset naturligvis være af samme høje standard samtidig med, at det skulle være muligt at styre lyset på en nem og fleksibel måde.

Valget faldt på Lumenalpha armaturerne "Descreet Nano" med en farvetemperatur på 2700 Kelvin og en Cri på 95. De nøjagtige reflektor- og optiksystemer gjorde det muligt at anvende wall washer på vægene og standard optik systemer over køkkenbordet og kipbare armaturer foran højskabene. Grafik Eye Dalistyring fra Lutron styrer alle downlights. Lyset over spisebordet styres via et digitalt dæmpermodul også styret af Grafik Eye. Til alle Grafik Eye kanaler kan der kobles en trådløst Pico trykknap. Betjeningen foregår hvor det er mest bekvemt i den daglige brug.

Resultatet er blevet overvældende godt. Lyset, styringen og det eksklusive køkken skaber netop den atmosfære som familien beskrev var en meget vigtig parameter. Lutron fremstiller både hardware og software så integrationen og driften af Dali styringen er nem og problemfri. Kvaliteten af dæmpningen er sikret ved at der anvendes Dali Drivere der kan dæmpes helt ned til 0,1% uden flimmer og anden støj.

Billeder: Copyright Retail Reflexions.

Køkken: Hanstholm Køkken.

Flere billeder

Share   
 

Find nyheder efter label

Find nyheder efter år