Apr 2019
Lumenpulse nu med Dali 2-T8

Lumenpulse nu med Dali 2-T8

Nu Leveres Lumenfacade Nano med kompatibilitet med DALI2-T8, hvilket betyder at man kan anvende tunable white og RGBW armaturer styret af Dali-2 T8. Armaturerne identificeres under 1 dali adresse hvor det tidligere optog eksempelvis 4 med et RGBW armatur. Således har man stadig 64 armaturer i et Dali univers selv om der eksempelvis er nogle RGBW armaturer tilsluttet.

Kontakt os for nærmere information.

Posted in Produktnyheder
Share   
Jan 2019
Alfred Nobels Bro

Alfred Nobels Bro

Bænkebroen over Frederiksholmsløbet
 
Cobe Architects har skabt en hel unik plads med en ”svungen” flot bænk som samtidig er en broforbindelse for gående, cyklister og biltrafik  i Københavns Sydhavn.
Et område som lige nu er under voldsom udvikling med bygning af spændende boliger som opføres imellem industrikomplekser.
Broen med den lange flotte teakbænk blev inden jul 2018 indviet for gående og cyklister.
Under broen er der en nøjagtig lysmarkering af broens søjler, leveret af Retail Reflexions,  denne sikkerhedsbelysning sikrer at kajaksejlere og andre sejlende  kan orientere sig ved passage under broen efter mørkets frembrud.
 
Retail Reflexions foreslog at Lumen Beam Medium fra Lumenpulse var det rigtige armatur til at løse opgaven. Lumen Beam LED armaturer fås fra 14 til 205 watt,  med et stort udvalg af optik- og LED systemer, her blev valgt en ovaltegnende optik for at få så lidt lysspild som muligt.
Lumenpulse har igennem årene lavet belysning på utallige broer, hvorfor der også er udviklet en særlig korrosionsbestandig overfladebehandling, og befæstelses beslag der kan modstå rystelser fra trafikken på broen.
Resultatet blev, som billederne viser, rigtig flot, og som forventet. Der er ingen tvivl om at når området bliver udbygget med Metro og broen bliver åbnet for biler om nogle år vil den komme til at spille en central rolle i beboernes hverdag.
 
Bygherre: Københavns Kommune.
Arkiteter: Cobe Architects.
Lysdesign: MOE A/S.
Billeder copyright: Retail Reflexions ApS.

Flere billeder

Share   
Nov 2018
Frederikshavn Kirke. Lyset styres af Lutron

Frederikshavn Kirke. Lyset styres af Lutron

Frederikshavn Kirke har gennemgået en større renovering inden- og udendørs. Renoveringen har taget over 1 år, og kirken står nu smukkere end nogensinde.

Kravene til lysstyringen var mangfoldig: Der skulle være 2 helt identiske betjeningspaneler, et ved indgangen og et bag alteret.

Man ville kunne styre hvert enkelt lysarmatur helt individuelt og uafhængigt af alle andre. Der skulle være mulighed for at lave nogle faste forprogrammerede scener til de forskellige kirkelige handlinger.

Dali kontrollerede armaturer skulle kunne dæmpes individuelt. Lysekroner og de store lysestager med ikke dæmpbare LED lyskilder skulle ligeledes kunne tændes og slukkes individuelt.

Udover de faste trykpaneler skulle alt lys kunne styres via en APP.

Nordelektro A/S havde el-entreprisen på dette projekt. Retail Reflexions blev spurgt til råds, omkring styring. Med de krav der blev stillet var det ikke svært at vælge hvilket Lutron system der ville kunne løse opgaven:

Alle kravene blev enkelt og nemt opfyldt med Lutron HomeWorks QS styrings system. Hele programmering og instruktion af personalet tog ca 4 timer.

Endnu engang har Retail Reflexions, denne gang sammen med Nordelektro A/S, leveret en lysstyring til et projekt, hvor der var mange krav og et ønske om at kunne ændre uden at der skal tilkaldes særlig uddannet personer til at varetage denne opgave. Ændring og evt nye scener kreeres nemt af brugerne med Lutron Home + APP.

Bygherre: Menighedsrådet Frederikshavn Kirke, https://www.frederikshavnkirke.dk/

El entreprisen: Nordelektro A/S, http://nordelektro.dk/

Levering og indkøring Lutron: Retal Reflexions ApS, https://retailreflexions.com/

Billeder: copyright Retail Reflexions ApS

Flere billeder

Share   
Aug 2018
Vor Frue Kirke - Lyset skinner på korset 60 meter over gaden

Vor Frue Kirke - Lyset skinner på korset 60 meter over gaden

Retail Reflexions har leveret lys på toppen af Vor Frue Kirke i København.

Udfordringen var at et armatur der skal sidde 60 meter oppe i alt slags vejr skal have en robusthed og kvalitet som sikrer en årelang drift uden problemer. Valget faldt let på Lumenpulse produktet Lumenbeam. Denne armaturserie fås i en lang række størrelser, effekter og med forskellige optiske specifikationer, derfor var det ganske let ud fra geometrien at finde det produkt, der havde de helt rigtige optiske egenskaber, der præcist passede til opgaven. Den bestod i, med stor nøjagtighed, at belyse det forgyldte kors uden at der blev forurenet med lys alle andre steder.

Stryhn Electric A/S havde fået opgaven at levere og montere Lumenbeam Medium armaturerne. Med armaturerne monteret blev de rettet ind så kun korset blev belyst. Resultatet blev yderst tilfredsstilende og som forventet.Bygherre:

Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke, https://www.domkirken.dk/

Installation Stryhn Electric A/S, http://www.stryhn.dk/

Billeder af kors coyright Stryhn Electric A/S. Af kirken: Wikimedia.org

Lumenbeam Medium: https://www.lumenpulsegroup.com/en/products/1036/lumenbeam-medium

Flere billeder

Share   
Dec 2017
Eksklusivt køkken med Lumenalpha og Branch fra MA(&)DE

Eksklusivt køkken med Lumenalpha og Branch fra MA(&)DE

Dette køkken blev omtalt i nyheder i september. der er nu opsat det futuristiske LED armatur Branch fra italienske MA(&)DE. Nu ses tydeligt hvordan Lutron dalistyring giver mulighed for at sætte forskellige scener og dermed stemninger i køkkenet.https://www.linealight.com/en-gb/search-results?keyword=branch

Downlight Lumenalpha Descret Nano. http://www.lumenpulsegroup.com/en/products/607/downlight-discreet-nano Dalistyring Grafik Eye fra Lutron.http://www.lutron.com/europe/Products/Pages/SingleRoomControls/GrafikEyeQS/Overview.aspx

Retail Reflexions stod for den komplette leverance af både belysning og styring.

Flere billeder

Share   
Sep 2017
Dahl Pedersen A/S har bygget nyt bilhus

Dahl Pedersen A/S har bygget nyt bilhus

Dahl Pedersen A/S Holstebro, http://www.dahlpedersen.dk/, har bygget nyt bilhus til Volvo, Renault og Dacia.

Lene Dahl Pedersen havde fra start af klare krav og ideer til belysningen og styring af denne.

Retail Reflexions havde mange diskussioner med projektteamet, for at finde ud af, hvad der var den mest optimale løsning. Kravet var, at salgsområdet skulle fremstå som et hele med de 3 bilmærker i hver sin sektion, men stadig med den opdeling af områderne som bilproducenterne kræver. Værksted, lager, mødelokaler og kontorer  skulle belyses så alle der arbejder i områderne havde den bedst mulige belysning.

Kravet til belysningen i udstillingen var fastsat ud fra de krav producenterne stiller. Styring af lyset var et vigtigt tema idet, man ønskede sig faste scenarier i den daglige brug, men med mulighed til hver en tid at lave særlige scener til specielle arrangementer for de enkelte bilmærker, eller samlede events for hele huset.

Ønsket var, at man nemt og enkelt kunne opsætte disse scenarier uden at skulle have særlig indsigt i styringen. Efterfølgende skulle man lige så let kunne vende tilbage til de standard scener der var programmeret i anlægget.

Retail Reflexions lavede et belysningsforslag for hele bilhuset hvor styringssystemet var Lutron Dali styring. Da anlægget var indkørt og alle zoner i udstillingen defineret iht ønske fra salgsafdelingen. Blev Lutron Home+ APP introduceret således, at man med et slag havde hele styringen på en smartphone eller tablet. Her har man netop mulighed for at sætte scener op til særlige events og efterfølgende, med et enkelt tryk på det faste panel, at vende tilbage til de daglige scener.

Retail Reflexions ønsker Dahl Pedersen A/S tillykke med det nye flotte bilhus.

Elinstallatør: Jes Velsø Aps, http://www.velsoe.dk/

Lysberegninger og programmering af Lutron styring, samt levering af belysningsarmaturer: Retail Reflexions ApS, https://www.retailreflexions.com

Billeder: Copyright Retail Reflexions ApS

Flere billeder

Sep 2017
Lumenalpha og Lutron styring i et eksklusivt køkken

Lumenalpha og Lutron styring i et eksklusivt køkken

Da der blev investeret i et nyt eksklusivt køkken skulle lyset naturligvis være af samme høje standard samtidig med, at det skulle være muligt at styre lyset på en nem og fleksibel måde.

Valget faldt på Lumenalpha armaturerne "Descreet Nano" med en farvetemperatur på 2700 Kelvin og en Cri på 95. De nøjagtige reflektor- og optiksystemer gjorde det muligt at anvende wall washer på vægene og standard optik systemer over køkkenbordet og kipbare armaturer foran højskabene. Grafik Eye Dalistyring fra Lutron styrer alle downlights. Lyset over spisebordet styres via et digitalt dæmpermodul også styret af Grafik Eye. Til alle Grafik Eye kanaler kan der kobles en trådløst Pico trykknap. Betjeningen foregår hvor det er mest bekvemt i den daglige brug.

Resultatet er blevet overvældende godt. Lyset, styringen og det eksklusive køkken skaber netop den atmosfære som familien beskrev var en meget vigtig parameter. Lutron fremstiller både hardware og software så integrationen og driften af Dali styringen er nem og problemfri. Kvaliteten af dæmpningen er sikret ved at der anvendes Dali Drivere der kan dæmpes helt ned til 0,1% uden flimmer og anden støj.

Billeder: Copyright Retail Reflexions.

Køkken: Hanstholm Køkken.

Flere billeder

Share   
Apr 2017
Endnu et Lutron© Lysstyrings projekt.

Endnu et Lutron© Lysstyrings projekt.

Retail Reflexions har for Slots- og Kulturstyrelsen gennemført et stort projekt, hvor vi i en af Styrelsens mange ikoniske kulturejendomme har installeret et komplet Lutron lyskontrol anlæg.
Lyset kontrolleres til daglig via Lutron© APP Home+ som kører på en iPad. Via bygningens wi-fi netværk har man så tilgang til styring af hele lysanlægget overalt, hvor der er wi-fi dækning.
Der er herudover leveret ét fast trykknappanel, centralt placeret, i tilfælde af at wi-fi netværket går ned.
 
Installationen blev gennemført over en periode på nogle få dage, som blev afpasset med huset brugere, således, at det greb så lidt som muligt ind i bygningens daglige ”liv”. Anlægget blev taget i brug lige før jul sidste år, og har kørt uden problemer lige siden. Brugerne er meget tilfredse med den store brugervenlighed og muligheden for at lave tilpasninger via Lutron Home+ Appén. Man behøver således ikke lave om i selve kilde programmet med deraf følgende omkostninger og besvær. Dette er helt i tråd med Lutrons tilgang til lysstyring, det skal være nemt og uden problemer for brugeren. Samtidig med at der er en utrolig høj grad af driftssikkerhed.
 
Slots- og Kulturstyrelsen, se http://slks.dk/forside/
Lutron se http://www.lutron.com/europe/Pages/default.aspx
Retail Reflexions se https://www.retailreflexions.com/

Share   
Mar 2017
MASH har åbnet deres seneste restaurant i Danmark.

MASH har åbnet deres seneste restaurant i Danmark.

Restauranten åbnede i december 2016. Den er centralt placeret i centrum af Odense.

Retail Reflexions blev bedt om at levere lyset over bordene og i vinrummet. Det var et krav, at lyskvaliteten  skulle være den bedst mulige. Samtidig skulle alt lyset i restauranten nemt og enkelt kunne styres via et lysstyrings anlæg. Dette sikrede, at det blev nemt, at skabe den til hver en tid ønskede stemning i restauranten.

Armaturvalget faldt på ”APTO” en lille effektiv skinnespot fra Lumenpulse Alphaled med Xicato teknologi med et Cri på 98 og 2700 Kelvin.

I vinrummet blev valgt skinnespot Pluriel fra Lumenpulse Exenia. Begge Dali dæmpbare.

Styring skulle kunne dæmpe de leverede spots, men også pendel- væg- og barlamper som MASH selv leverede. Disse lamper var udstyret med E27 dæmpbare LED lamper.

Retail Reflexions løste opgaven ved at vælge den meget enkle og nemt programmerbare LUTRON® Dali styring Grafik Eye QS, hvortil der blev koblet et LUTRON®  analogt 4 kanals dæmpermodul, til pendler og væglamper.

Dæmpermodulet blev styret via Grafik Eye enheden sammen med de Dali dæmpbare skinnespots. Herved havde MASH fået en helt integreret løsning der kunne styre alt lyset i restauranten.

Restaurant Manager Mirek Nørkjær og personalet på MASH i Odense blev hurtigt fortrolige med den simple betjening af, og programmering af,  Grafik Eye styringen, som fuldt ud opfylder de krav man på forhånd havde stillet til lysstyringen.

Design: Copenhagen Concepts. http://www.cphconcepts.dk/Rådgivning: NT Consulting. http://www.ntcon.dk/Foto kreditering: Fotograf Claudia Dons www.claudiadons.dkEl installation:

El-Fyn, http://el-fyn.dk/

Belysning og Styring: Retail Reflexions. https://www.retailreflexions.com/

 

Flere billeder

Share   
Jan 2017
Belysning og styring i Restaurant 108

Belysning og styring i Restaurant 108

Restaurant 108 (www.108.dk) åbnede 2016.

Belysningen skulle skabe den intime stemning, og samtidig også have en kvalitet, så i billeder taget med bl.a. mobiltelefoner blev farver og detaljer gengivet bedst muligt.

Al øvrig belysning skulle sikre optimale forhold for personale.

For at opnå denne helhedsløsning blev Retail Reflexions valgt til at levere både belysning og samtidig et komplet lysstyringssystem.

Retail Reflexions løste denne opgave ved netop at drage fordel af, at vi i vort produktprogram har armaturer der kan løse opgaver lige fra simple grundarmaturer til højkvalitets LED belysningsløsninger.

Det forhold at Retail Reflexions tog ansvar for at levere både belysningen og den komplette  styring betød at Restaurant 108 kun havde én leverandør der tog ansvar for den totale løsning.

Alle armaturer styres via et Lutron dali system, hvor man har mulighed for både at styre lyset direkte via betjeningspaneler men også trådløst via Lutron "Home+" APP.

Adm. Direktør Thomas Østergaard Bagge og restaurations chef Jacob Møller har med Lutron systemet netop fået frihed til på en simpel måde altid at kunne tilpasse belysningen og dermed skabe den stemning der ønskes.

Retail Reflexions ønsker Restaurant 108 tillykke med Michelin Stjernen som den fik tildelt i 2017.

Design og interiør blev udført at Space Copenhagen (www.spacecph.dk).

Rådgiver Niels Thorald Rasmussen, NT Consulting. (http://www.ntcon.dk/)

Foto copyright: wichmann+bendtsen photography og Retail Reflexions

Flere billeder

Share   
 

Find nyheder efter label

Find nyheder efter år