Selskabet 

Retail Reflexions ApS vil være med til at udvikle markedet for belysning og skabe nye udtryk og oplevelser. Vore medarbejdere har en årelang og solid erfaring inden for belysningsbranchen. Med udviklingen inden for LED belysning, er der nu så mange fantastiske belysningsmuligheder at udfordringen bliver, at finde netop de metoder og produkter der løser et givet behov på den helt rigtige måde.

Vore kunder er lysdesignere, arkitekter og slutbrugere. Retail Reflexions ApS tilbyder støtte og vidensdeling fra de første ideer til en endelig afleveret installation. For os er alle aspekter omkring kvalitet, miljø og brugervenlighed altafgørende faktorer for at skabe en installation der i mange år fremover vil sikre bedst mulig succes for vore kunder.

Lys er ikke længere blot en nødvendighed, det er også en strategisk del af din forretnings succes. Med LED belysning er hidtidige begrænsninger omkring energiforbrug og vedligehold væk.

Vi har et tæt samarbejde med Stockholm Lighting AB som igennem en lang række år har markeret sig som en af de mest innovative og fremsynede virksomheder i Sverige på belysingsmarkdet.

Hvor finder du os:

Vi har kontor i Aalborg. I bil finder du os nemt, ikke langt fra hvor motorvejen slutter i Hobrovej.

Vores adresse er Sofiendalsvej 66, 9200 Aalborg SV

 

Miljø

Fremtiden handler om ressourceforvaltning . For os der arbejder med belysning betyder det, at vi skal skabe gode lysmiljøer med produkter som har mindst mulig miljøpåvirkning og som forbruger minimalt med energi .

Stockholm Lighting/Retail Reflexions har arbejdet med LED belysningsteknologi siden 1998 og har igennem utallige projekter opnået stor viden og erfaring igennem alle disse år. Vi er overbevist om at LED er en afgørende del av fremtidens belysningsløsninger. Rigtig dimensionerede LED belysningssystemer er yderst energieffektive og kræver meget lidt vedligehold. De indeholder heller ikke nogen miljø belastende produkter, som gør det vanskeligt og dyrt, når de engang skal bortskaffes.

Et andet vigtigt aspekt for at skåne miljøet er lysstyringssystemer. Intelligente kontrolsystemer betyder, at belysningen kun er tændt når det er nødvendigt. Lysniveauet reguleres automatisk til kun det nødvendige niveau, for at skabe netop den iscenesættelse, som er nødvendig for at give den helt rigtige produktpræsentation og / eller stemning.  Stockholm Lighting/Retail Reflexions har en lang erfaring med belysningsstyrning  inden for butikssbelysning, underholdning, kunstverdenen, på arbejdspladsen, i kommercielle miljøer og i private hjem.