Sep 2017
Dahl Pedersen A/S har bygget nyt bilhus

Dahl Pedersen A/S har bygget nyt bilhus

Dahl Pedersen A/S Holstebro, http://www.dahlpedersen.dk/, har bygget nyt bilhus til Volvo, Renault og Dacia.

Lene Dahl Pedersen havde fra start af klare krav og ideer til belysningen og styring af denne.

Retail Reflexions havde mange diskussioner med projektteamet, for at finde ud af, hvad der var den mest optimale løsning. Kravet var, at salgsområdet skulle fremstå som et hele med de 3 bilmærker i hver sin sektion, men stadig med den opdeling af områderne som bilproducenterne kræver. Værksted, lager, mødelokaler og kontorer  skulle belyses så alle der arbejder i områderne havde den bedst mulige belysning.

Kravet til belysningen i udstillingen var fastsat ud fra de krav producenterne stiller. Styring af lyset var et vigtigt tema idet, man ønskede sig faste scenarier i den daglige brug, men med mulighed til hver en tid at lave særlige scener til specielle arrangementer for de enkelte bilmærker, eller samlede events for hele huset.

Ønsket var, at man nemt og enkelt kunne opsætte disse scenarier uden at skulle have særlig indsigt i styringen. Efterfølgende skulle man lige så let kunne vende tilbage til de standard scener der var programmeret i anlægget.

Retail Reflexions lavede et belysningsforslag for hele bilhuset hvor styringssystemet var Lutron Dali styring. Da anlægget var indkørt og alle zoner i udstillingen defineret iht ønske fra salgsafdelingen. Blev Lutron Home+ APP introduceret således, at man med et slag havde hele styringen på en smartphone eller tablet. Her har man netop mulighed for at sætte scener op til særlige events og efterfølgende, med et enkelt tryk på det faste panel, at vende tilbage til de daglige scener.

Retail Reflexions ønsker Dahl Pedersen A/S tillykke med det nye flotte bilhus.

Elinstallatør: Jes Velsø Aps, http://www.velsoe.dk/

Lysberegninger og programmering af Lutron styring, samt levering af belysningsarmaturer: Retail Reflexions ApS, https://www.retailreflexions.com

Billeder: Copyright Retail Reflexions ApS

Flere billeder

 

Tilmeld vore nyhedsbreve

Indtast din email adresse — Vi lover ikke at sende spam mails!

   

Forrige nyhedsbrev

Find nyheder efter label

Find nyheder efter år

Tilmeld vore nyhedsbreve

Indtast din email adresse — Vi lover ikke at sende spam mails!