Apr 2019
Lumenpulse nu med Dali 2-T8

Lumenpulse nu med Dali 2-T8

Nu Leveres Lumenfacade Nano med kompatibilitet med DALI2-T8, hvilket betyder at man kan anvende tunable white og RGBW armaturer styret af Dali-2 T8. Armaturerne identificeres under 1 dali adresse hvor det tidligere optog eksempelvis 4 med et RGBW armatur. Således har man stadig 64 armaturer i et Dali univers selv om der eksempelvis er nogle RGBW armaturer tilsluttet.

Kontakt os for nærmere information.

Posted in Produktnyheder
Share   
Mar 2016
Baten 600 x 600 fra OMS-Justerbar CT

Baten 600 x 600 fra OMS-Justerbar CT

OMS har lanceret et spændende nyt 60 x 60 armatur til kontorbelysning. Et nyt optisk design betyder at armaturet ligner de tidligere meget brugte batwing armturer, men nu er lyskilden LED. Både med faste farvetemperaturer og med justerbar farvetemperatur. Blændingstallet er < 18. System effektivitet 102 lm/Watt.

OMS er på Light & Building Hall 4.2 F10

Flere billeder

Posted in Produktnyheder
Share   
Mar 2015
Hvor solen altid lyser

Hvor solen altid lyser

Italienske Coelux har taget "Tunable white " tankegangen endnu et stort skridt videre.

Coelux har udviklet et belysnings system hvor solens vandring over himlenen simuleres, selv atmosfærens effekt på sollysets spredning har Coelux formået at genskabe. Man kan vælge imellem efterligninger af himmelen som funktion af hvor på Jorden man befinder sig, troperne, midelhavet eller nordiske bredde grader. Selv solens vandring over himmelen gengives.

Armaturet fås i forskellige størrelser for monatage i lofter eller vertikalt i vægge.

Dette produkt åbner helt nye muligheder for at udnytte rum hvor der ikke er naturligt lysindfald.

For yderligere information kontakt Søren Tjønneland på mail st@retailreflexions.com

Flere billeder

Posted in Produktnyheder
Share   
Sep 2014
Hula Hoop

Hula Hoop

Det hedder Planlicht´s ringformede armatur som kan fås diameter helt op til 3 meter. Armaturet er opbygget af en metalramme som kan lakeres i valgfri farve. LED modulerne er dæmpbare og leveres i farvetemperaturer fra 2700K til 4000K og Cri 80.  Da armaturet er meget stort leveres det i dele som let samles ved montering.

Hula Hoop er en videreudvikling af det ringformede armatur Halo med lys både op og ned. Det får i diametre op til 1360 mm.

Posted in Produktnyheder
Share   
Jun 2014
Halo svæver frit i rummet

Halo svæver frit i rummet

Halo är en lysende LED -ring i pulverlakeret aluminium. Der er ingen synlige samlinger og svejsninger. Den kan fås i 4 størrelser fra Small på  760 mm till  XL på  1360 mm i diameter. Farvetemperaturen  2700 K eller 4000K. Lysmængden fås fra 7320 lumen for Small LO og helt op til 26990 lumen for XL HO.

Posted in Produktnyheder
Share   
 

Find nyheder efter label

Find nyheder efter år